Кравцов похвалився новим нічним експресом

Читать на русском
Перші три купейних вагони пасажири оцінили в складі поїздів до Ужгорода, Трускавця та Новоолексіївки.

Новий нічний експрес Одеса-Львів складатиметься зі збудованих цьогоріч вагонів.

Про це повідомив в. о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії, пише «Слово і Діло».

«Ці вагони збудовані цього року. Вони вдосконаленої конструкції, адже в технічному завданні на виготовлення рухомого складу ми враховуємо побажання пасажирів. Із таких нових вагонів сформуємо новий поїзд – нічний експрес Одеса-Львів. Це популярний туристичний напрям, на який зростає попит. Тому ми вирішили до щоденних трьох пар поїздів у цьому напрямку додати новий. Загалом, ми будемо покращувати сполучення з обласними центрами», – розповів Кравцов.

Чиновник «Укрзалізниці» погорів на багатотисячному валютному хабаріСлужба безпеки України затримала на хабарі в $ 70 тис. першого заступника начальника департаменту аудиту і контролю ПАТ «Укрзалізниця» Джакели Вахтанга.

Він повідомив, що всі нові вагони укомплектовані сучасним кавовим апаратом, якого немає в жодному поїзді в європейських країнах або країнах СНД.

Перші три купейних вагони пасажири оцінили в складі поїздів до Ужгорода, Трускавця та Новоолексіївки. Виробник почав їх постчати з випередженням графіка на місяць. До кінця вересня обіцяють здати в експлуатацію ще два. За попереднім контрактом, Крюківський вагонобудівний завод на початку цього року поставив 12 пасажирських вагонів. Таким чином, загалом за 2017 рік за двома контрактами кількість пасажирських вагонів досягне 50.

«Це найбільш масова партія за період з 2008 року. Крім того, з 2012 до 2016 року пасажирські вагони «Укрзалізниця» не купувала взагалі, крім швидкісних поїздів. Ми хочемо показати клієнтам нове обличчя «Укрзалізниці», якою вона може бути. Для цього, звичайно, потрібні інвестиції, і над цим ми також працюємо», – зазначив Кравцов.

Раніше стало відомо, скільки заробить за рік новий голова «Укрзалізниці».

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустить поїзди ще до двох європейських столиць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: