Вибухи боєприпасів під Вінницею: в «Укрзалізниці» заявили про зміну маршрутів поїздів

Читать на русском
Через пожежу на складах з боєприпасами поблизу Калинівки Вінницької області руху поїздів на залізничному перегоні Сосенка-Калинівка повністю закритий, 14 поїздів змінили маршрути.

Через пожежу на складах з боєприпасами поблизу Калинівки (Вінницька область) руху поїздів на залізничному перегоні Сосенка-Калинівка повністю закритий, 14 поїздів змінили маршрути.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє ПАТ «Укрзалізниця», передає «Слово і Діло».

Вибухи під Вінницею: стало відомо, скільки тонн боєприпасів зберігається на складіУ Вінницькій області горить 48 арсенал Міноборони України (військова частина А-1119), який знаходиться в 2 кілометрах від міста Калинівка.

«26 вересня, з 22:10 повністю закритий для руху поїздів залізничний перегін Сосонка-Калинівка. Це викликано заходами безпеки у зв'язку з надзвичайною ситуацією на військових складах в/ч А-1119, що у Калинівки», - йдеться у повідомленні.

В УЗ уточнили, що рух поїздів не здійснюється по обох коліях перегону.

«Евакуйовані працівники чотирьох залізничних станцій Калинівка-1, Калинівка-2, Гулівці, Холоневська і роз'їзд Сальницький. Через надзвичайну ситуацію на військових складах 14 поїздів курсують за зміненим маршрутом», - додали у відомстві.

Нагадаємо, що поблизу міста Калинівка Вінницької області горять артсклади.

Раніше повідомлялося, що поліція проводить евакуацію з місця ураження вибухів і здійснює протімародерські заходи.

Нагадаємо, Володимир Гройсман прибув до Вінниці для координації дій з ліквідації надзвичайної ситуації із загорянням на складах боєприпасів на 48 арсеналі військової частини А1119 біля селища Калинівка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: