Стало відомо, скільки заробить за рік новий очільник «Укрзалізниці»

Читать на русском
Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління-виконувачем обов'язків голови правління ПАТ Укрзалізниця Євгеном Кравцовим.

Кабінет міністрів затвердив контракт із членом правління-виконувачем обов'язків голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеном Кравцовим.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 27 вересня без обговорення, повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «Інтерфакс-Україна».

Згідно з текстом контракту, Кравцов як член правління матиме щомісячний оклад у 500,2 тис. грн, а в разі виконання обов'язків голови правління він має отримувати 471,6 тис. грн на місяць.

«Ще йому буде нараховуватися квартальна премія, яка не може перевищувати трьох посадових окладів. Також передбачена річна премія, яка не може перевищувати 24 посадових оклади», – наголошується в рішенні Кабміну.

За інформацією, премія не буде нараховуватися, якщо не буде прибутку, якщо буде заборгованість перед бюджетом або із зарплати, а також за невиконання рішень вищого органу управління ПАТ – наглядової ради.

Так, без урахування матеріальної допомоги та надбавок за стаж та вчені звання, в разі виконання всіх вимог контракту за рік на посаді члена правління Кравцов зможе заробити 24 мільйони гривень, а на посаді в. о. голови правління – 26,6 мільйона гривень.

Раніше повідомлялося, що Кравцов планував уже до кінця року отримати 1 мільярд чистого прибутку.

Нагадаємо, в «Укрзалізниці» представили п'ятирічний план розвитку підприємства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: