ЗВТ з Ізраїлем: Україна вийшла на фінішну пряму

Читать на русском
Україна ставить за мету забезпечити безмитний доступ сільськогосподарських і промислових товарів на ринок Ізраїлю.

Україна завершила черговий раунд переговорів з Ізраїлем щодо зони вільної торгівлі й вийшла на фінішну пряму.

Про це повідомила заступниця міністра економічного розвитку і торгівлі-торговий представник України Наталія Микольська в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні ми на крок ближчі до створення ще однієї зони вільної торгівлі. Щойно завершили черговий раунд переговорів. Переговори дуже насичені та непрості, але нам вдалося вийти на фінішну пряму», – написала вона.

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко заявив, що «радикали» доб'ються перегляду угоди про ЗВТ з ЄС, якщо цього не зробить владаСказано 5 травня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами Микольської, важливо, щоб ЗВТ створювала нові можливості для українських експортерів.

«Саме тому ми ставимо за мету забезпечити безмитний доступ якомога більшої кількості сільськогосподарських і промислових товарів на ринок Ізраїлю», – зазначила торгпред.

«Для нас також важливо, щоб ЗВТ запрацювала для участі українського бізнесу в глобальних ланцюжках доданої вартості в контексті участі Ізраїлю в Регіональної Конвенції Пан-Євро-Мед про преференційні правила походження, особливо в торгівлі з ЄС», – додала вона.

Раніше повідомлялося, що Міністерство економічного розвитку і торгівлі виступає за перегляд умов зони вільної торгівлі з Євросоюзом для її поглиблення.

Уряд Канади виділив $13 мільйонів на програму розвитку й підтримки Угоди про ЗВТ між Україною та Канадою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: