Канада виділила $13 мільйонів на підтримку зони вільної торгівлі з Україною

Читать на русском
Канада виділила 13 мільйонів доларів на програму розвитку і підтримки угоди про зону вільної торгівлі між країнами.

Уряд Канади виділив $13 мільйонів на програму розвитку і підтримки Угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною та Канадою.

Про це повідомив тимчасовий повірений у справах, директор департаменту розвитку посольства Канади в Україні Керім Моркос, передає «Слово і Діло».

Порошенко про ЗВТ з Канадою: вікно колосальних можливостейДокумент відкриває вікно колосальних можливостей для українського бізнесу – в торгівлі, в державних закупівлях, в електронній комерції, зазначив президент України.

«Канада не лише усуває оподаткування для більшості українських товарів, але ми також вклали 13 мільйонів доларів у програму розвитку та підтримки Угоди про вільну торгівлю, ми також будемо зосереджуватися на різних секторах: IT, агропромисловому секторі, індустрії моди тощо», – сказав він під час прийому на честь набуття чинності угодою про ЗВТ у вівторок у Києві.

Крім того, дипломат зазначив, що Угода про зону вільної торгівлі дасть можливість для розвитку, створення робочих місць і залучення інвестицій.

«Я думаю, ця угода дасть великі можливості для обох країн. Вона дасть нові робочі місця, дасть нові можливості для розвитку інвестицій, інновацій. Вона дуже важлива для обох країн. Також вона створює важливий трикутник ринкового розвитку й дозволить залучити інші ринки у відносини України й Канади – ринки Європи та Північної Америки», – додав він.

Раніше гендиректор Всеукраїнської асоціації автомобільних імпортерів і дилерів розповів «Слову і Ділу» про важливі нюанси угоди про ЗВТ з Канадою та придбання канадських авто.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: