Китай розраховує на безвіз і ЗВТ з Україною

Читать на русском
КНР зацікавлена ​​в створенні зони вільної торгівлі і встановлення безвізового режиму з Україною.

КНР зацікавлена ​​в створенні зони вільної торгівлі і встановлення безвізового режиму з Україною.

Про це повідомила представник президента в українському парламенті Ірина Луценко під час брифінгу, присвяченого підсумкам візиту української делегації в КНР, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Еспресо.TV».

«Китай не зупиняється тільки на економічному співробітництві, йшлося про те, що Китай зацікавлений в ініціативі створення зони вільної торгівлі та запровадженні безвізового режиму», - заявила вона.

Канада наблизила ЗВТ з УкраїноюСенат Канади проголосував за ратифікацію угоди про зону вільної торгівлі з Україною, а для її завершення потрібен лише підпис генерал-губернатора Канади.

За словами Луценко, на сьогоднішній день близько 100 млн громадян Китаю мають можливість виїжджати в Європу, зокрема відвідувати Україну.

«Цей факт не може не цікавити наш туристичний бізнес, наші готелі, підприємства, кафе, ресторани і так далі. Китай цікавиться Україною, проявляє величезну симпатію стосовно неї», - резюмувала Луценко.

Як повідомлялося, в Києві уклали угоду з Китайським консорціумом для будівництва четвертої лінії метро. Також китайці погодилися реконструювати горе-міст на Шулявці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: