РФ випробувала міжконтинентальну балістичну ракету

Читать на русском
У Росії бойові розрахунки Ракетних військ стратегічного призначення провели випробувальний запуск міжконтинентальної балістичної ракети (МБР) РС-12М Тополь.

В Астраханській області на полігоні Капустін Яр російські військові випробували міжконтинентальну балістичну ракету РС-12М «Тополь» із перспективним бойовим оснащенням.

Про це повідомляє ТАСС, передает «Слово і Діло».

Запуск ракет над Чорним морем: навіщо РФ затіяла навчання в КримуРФ проводить мілітаризацію Криму, а півострів уже заповнений такою кількістю зброї, що є не в кожній європейській державі. Наразі на окупованій території стартували чергові військові навчання. Для чого – розповіли експерти.

Інформація щодо запуску «Тополя» буде використана для створення ефективних засобів подолання ПРО, повідомили в Міноборони РФ.

Зазначається, що «метою пуску стало випробування перспективного бойового оснащення міжконтинентальних балістичних ракет». У відомстві уточнили, що навчальна бойова частина ракети із заданою точністю вразила умовну ціль на полігоні Сари-Шаган (Казахстан).

Нагадаємо, раніше в Росії з космодрому «Плесецьк» провели випробувальний пуск міжконтинентальної балістичної ракети «Ярс» шахтного базування.

Раніше повідомлялося, що Росія проведе масштабні навчання ракетних військ.

15 вересня Північна Корея запустила ракету в бік Тихого океану.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: