Стало відомо, коли Саакашвілі приїде до Одеси

Читать на русском
Екс-глава Одеської обладміністрації, лідер партії Рух нових сил Міхеіл Саакашвілі має намір в суботу відвідати Одесу.

Екс-голова Одеської обладміністрації, лідер партії «Рух нових сил» Міхеіл Саакашвілі має намір у суботу відвідати Одесу.

Як повідомив агентству «Інтерфакс-Україна» джерело в оточенні політика, зустріч Саакашвілі з одеситами запланована на Приморському бульварі біля пам'ятника Дюку де Рішельє, передає «Слово і Діло».

Гастролі Саакашвілі Україною: де вже побував та що розповідав українцям «Великий Комбінатор»«Слово і Діло» жартома перевтілило Міхеіла Саакашвілі в персонажа книг Ільфа і Петрова, і це дозволило багато що пояснити.

Своєю чергою, джерело агентства в середовищі активістів праворадикальних організацій повідомив, що «противники Саакашвілі» готуються зірвати зустріч.

Як повідомлялося, після прориву кордону та повернення в Україну Саакашвілі почав тур по містах країни. На 17 жовтня команда політика запланувала мирну акцію в Києві, на якій будуть висунуті вимоги щодо створення антикорупційного суду, скасування депутатської недоторканності, ухвалення нового виборчого законодавства.

Раніше колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявив, що президент Петро Порошенко збирається позбавити його громадянства України.

Нагадаємо, раніше суд виніс рішення у справі щодо прориву Саакашвілі.

Як відомо, Юрій Луценко пообіцяв притягнути організаторів і керівників прориву кордону до кримінальної відповідальності.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: