Соратник Саакашвілі: Порошенко збирається забрати громадянство в кількох нелояльних до нього осіб

Читать на русском
Сакварелідзе заявляє, що Порошенко збирається позбавити його громадянства України, а також деяких інших нелояльних осіб.

Колишній заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе заявляє, що президент Петро Порошенко збирається позбавити його громадянства України.

Як пише сам Сакварелідзе в Facebook, цю інформацію поки не підтверджено, передає «Слово і Діло».

«Щойно отримав неофіційну й поки остаточно не підтверджену інформацію про те, що Петро Олексійович Порошенко збирається незабаром забрати громадянство в мене, а також у деяких інших нелояльних до нього осіб із числа тих, кому він сам його й надав два роки тому», – повідомляє Сакварелідзе.

Депутати вимагатимуть віддати Сакварелідзе на порукиЄгор Соболєв у Львові проситиме віддати йому на поруки Давида Сакварелідзе, тому що той є його другом.

На його думку, Порошенка здолала «клінічна параноя».

«Не приховую, що я очікував такого розвитку подій, але до останнього сумнівався, що він піде на настільки шкідливі для своєї репутації та іміджу політичні рішення», – пише Сакварелідзе.

Нагадаємо, Сакварелідзе повідомили про підозру у вчиненні низки правопорушень у зв'язку з подіями на українсько-польському кордоні 10 вересня.

Суд Львова не обрав запобіжний захід соратнику Саакашвілі й колишньому заступнику генпрокурора Давиду Сакварелідзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: