Саакашвілі може відбутися штрафом за прорив кордону

Читать на русском
Колишній одеський губернатор і лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі повинен заплатити штраф за незаконний перетин держкордону.

Колишній одеський губернатор і лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі повинен заплатити штраф за незаконний перетин держкордону.

Про це в середу, 20 вересня, заявив генпрокурор Юрій Луценко на засіданні парламентського комітету асоціації Україна-ЄС в Дніпрі, пише «Слово і Діло».

«Це адміністративне порушення, за нього Саакашвілі потрібно заплатити штраф і оформити документи на перебування в Україні», - уточнив Луценко.

Генпрокурор нагадав, що справа Саакашвілі перебуває на розгляді суду в Львівській області.

«Я в це не втручаюся», - додав він.

«Турне» Україною: що може звести нанівець усі зусилля СаакашвіліПеретнувши кордон України, Саакашвілі надовго не затримався у Львові. Чернівці, а наразі й Івано-Франківськ – не останні пункти зупинки гастролей грузинського політика. Та чи знайде підтримку його турне серед населення?

У той же час Луценко підкреслив, що ті, хто радив Саакашвілі і організовував його незаконний перетин держкордону, потрапляють під кримінальну відповідальність.

Правоохоронні органи продовжують слідство у вказаній справі.

Нагадаємо, що суд щодо Саакашвілі перенесли на 22 вересня.

Як відомо,Саакашвілі вимагає показати документи, на основі яких його позбавили громадянства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: