Справа Саакашвілі: Наливайченка викликали на допит до СБУ

Читать на русском

Лідер партії Справедливість, екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що розцінює виклик на допит до СБУ в справі про прорив кордону як політичну розправу.

Екс-голова СБУ, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко заявив про те, що його викликали на допит.

Повістку він продемонстрував під час прес-конференції в УНІАН, передає «Слово і Діло».

«Турне» Україною: що може звести нанівець усі зусилля СаакашвіліПеретнувши кордон України, Саакашвілі надовго не затримався у Львові. Чернівці, а наразі й Івано-Франківськ – не останні пункти зупинки гастролей грузинського політика. Та чи знайде підтримку його турне серед населення?

«Це реакція на мою підтримку Міхеіла Саакашвілі та активістів у боротьбі за свої права, – заявив він. – Політичні переслідування тих, хто виступає проти несправедливості й корупції у владі, набирають обертів: Міхеіл Саакашвілі, Давид Сакварелідзе, Валентин Наливайченко. Красти, брехати, залякувати – те, чим сьогодні займається влада в Україні».

«Ми з Міхеілом Саакашвілі представляємо різні політичні рухи, але ми поділяємо принципи свободи. Знаю, що не маючи нічого проти Наливайченка, режим продовжує фабрикувати справу», – додав політик.

При цьому він зазначив, що не виключає оголошення йому підозри та арешту за сфальсифікованими, цинічними, брудними й брехливими звинуваченнями.

До того ж він оприлюднив документ, який свідчить, що СБУ звернулася в його справі до ФСБ РФ.

Він додав, що проти нього Слідчий комітет РФ відкрив уже 4 кримінальних справи.

Нагадаємо, сьогодні Міхеіл Саакашвілі виступав під Адміністрацією президента.

Саакашвілі вимагав показати документи, на підставі яких його позбавили громадянства.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: