Порошенко скликає військовий кабінет

Читать на русском
Порошенко відзначив ефективні дії центральної та місцевої влади під час евакуації населення.

Для пошуку шляхів ліквідації надзвичайної ситуації, що виникла в Калинівці Вінницької області, президент Петро Порошенко терміново збирає військове командування країни.

Про це йдеться на його сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Ухвалив рішення скликати військовий кабінет за участю прем'єр-міністра, секретаря РНБО, міністра оборони, начальника Генштабу, голови СБУ, а також керівництва Нацполіції, Нацгвардії та Служби надзвичайних ситуацій», – пише глава держави.

У поліції та ДСНС прокоментували звуки вибухів, які чулися в КиєвіНачальник відділу зв’язків зі ЗМІ Міністерства оброни Олександр Мотузяник запевнив, що почути Калинівку в Києві неможливо.

Порошенко зазначив, що отримавши доповідь начальника Генштабу та голови СБУ, одразу доручив їм вилетіти на Вінниччину. Також протягом ночі він отримував інформацію штабу щодо ліквідації аварії від прем'єр-міністра та міністра оборони.

«Хочу відзначити ефективні дії центральної та місцевої влади під час евакуації населення. Окремо хочу подякувати всім волонтерам, які допомагають рятувати людей», – написав Порошенко.

Зазначимо, Служба безпеки України перервала планові антитерористичні навчання на об'єкті енергетики у Вінниці через вибухи на арсеналі в Калинівці.

У соцмережі Facebook активісти організували групу «SOS Вінниця – Калинівка» для допомоги людям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: