СБУ зупинила антитерористичні навчання через вибухи під Вінницею

Читать на русском
СБУ припинила планові антитерористичні тренування у Вінниці через надзвичайну ситуацію на арсеналі в Калинівці.

Служба безпеки України перервала планові антитерористичні навчання на об'єкті енергетики у Вінниці через вибухи на арсеналі в Калинівці.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

Перед навчаннями управління СБУ попередило мешканців Вінницької області про планові тренування з 26 вересня за участю представників СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Збройних сил, прикордонників та інших регіональних об'єктів боротьби з тероризмом, органів влади та самоврядування, а також загонів територіальної оборони.

Гройсман прокоментував ситуацію в Калинівці та назвав імовірну причину вибухівПрем'єр зазначив, що наразі відпрацьовуються різні версії причин події, і, ймовірно, йдеться про зовнішні чинники.

«Антитерористичні навчання були включені в план робіт управління СБУ у Вінницькій області на 2017 рік ще наприкінці минулого року», – зазначили в спецслужбі.

Навчання передбачені чинним законодавством і лише у вересні відбулися в Миколаївській, Житомирській, Чернігівській, Харківській та Донецькій областях.

Раніше у Вінницькій ОДА розповіли про інтенсивність вибухів на складах у Калинівці. Через надзвичайну ситуацію в області зупинили роботу 3 газорозподільних станції, кілька житлових будинків загорілися, одна жінка отримала поранення й у стані середньої тяжкості шпиталізована.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: