Вибухи в Калинівці: зупинили газорозподільчі станції, загорілися кілька будинків

Читать на русском
Станом на 8 ранку в Калинівці загорілися чотири житлових будинки, але інформації про постраждалих у поліції немає.

Роботу трьох газорозподільчих станцій зупинили через вибухи на складі боєприпасів у Калинівці Вінницької області.

Про це повідомив радник міністра енергетики й вугільної промисловості Максим Білявський у Facebook у середу, 27 вересня, передає «Слово і Діло».

Він запевнив: «На транзит ситуація не впливає, кільцева схема газопостачання обласного центру дозволяє повністю забезпечувати мешканців «блакитним паливом».

Також станом на 8 ранку в Калинівці загорілися чотири житлових будинки, але інформації про постраждалих у поліції немає.

«Внаслідок влучання снарядів сталося загорання чотирьох житлових будинків. Наразі рятувальники працюють над ліквідацією пожежі», – повідомляється на сайті поліції.

«Станом на 7:00 інформація про потерпілих внаслідок вибухів до поліції не надходила», – йдеться в повідомленні.

Рятувальники станом на 6:30 повідомляли про одну травмовану: її в стані середньої тяжкості шпиталізували до Вінницької центральної районної лікарні.

Поліцейські допомагають з евакуацією людей із населених пунктів Калинівського та Вінницького районів, у які можуть потрапити уламки від вибуху снарядів. Уже евакуйовані понад 30 тисяч людей.

Т. в. о голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін повідомив: «Працюють усі необхідні служби, правоохоронні підрозділи. 239 працівників поліції патрулюють безпосередньо місто Калинівку».

«Ситуація повністю під контролем, підтверджених фактів мародерства не зафіксовано», – запевнив він.

Як відомо, ввечері 26 вересня сталася пожежа на складах боєприпасів, що розташовані в районі Калинівки Вінницької області.

Внаслідок надзвичайної події змінені маршрути 14 поїздів. В'їзди до Вінницької області трасою м-21 Вінниця-Житомир-Могилів-Подільський перекриті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: