Ціни на автогаз: названа середня вартість палива в роздробі

Читать на русском
Середня вартість зрідженого газу в роздробі в Україні знизилася до позначки 14,17 гривні за літр.

З 21 до 22 вересня ціни на зріджений газ знизилися на 10-80 коп./л.

Про це повідомляє консалтингова компанія UPECO, посилаючись на дані щоденного цінового моніторингу ринку нафтопродуктів, передає «Слово і Діло».

У мережах АЗС OKKO та WOG вартість автогазу знизилася на 20 коп./л – до 14,19 грн/л. А на АЗС KLO зріджений газ подешевшав на 10 коп./л – до 13,69 грн/л, у мережі UPG на 30 коп./л – до 13,50 грн/л.

Середня вартість зрідженого газу в роздробі знизилася до позначки 14,17 грн/л.

Бензин для авто: в чому причина подорожчання та що буде з цінами на пальнеПісля різкого подорожчання автогазу стрімко піднялися ціни на дизпаливо та бензин. Із чим це пов'язано, розповіли фахівці.

Нагадаємо, ціни на автогаз у серпні 2017 року поставили абсолютний рекорд за всю історію спостережень. Буквально за місяць альтернатива бензину – зріджений газ – подорожчала на заправках у півтора раза, а оптові ціни зросли вдвічі.

У зв'язку з цим Антимонопольний комітет України порушив справу за ознаками антиконкурентних узгоджених дій на ринку зрідженого газу.

Як відомо, в Міненерго раніше повідомляли, що роздрібні ціни на автогаз можуть знизитися після пікового періоду зростання й подальшого зниження оптової вартості цього виду палива до 12,2 гривні за літр.

Нагадаємо, співвласник однієї з мереж АЗС спрогнозував зниження цін на автогаз.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: