Пожежа на складі боєприпасів в Донецькій області: названа причина вибухів

Читать на русском
Причиною пожежі і виникли потім вибухів на складі боєприпасів військової частини міг стати підпал.

Попередньо причиною пожежі і вибухів на складі боєприпасів військової частини в Донецькій області став підпал невідомими цивільними особами.

Про це заявляє Оперативне командування Південь, передає «Слово і Діло».

Вибух в Умані: постраждав ізраїльський підлітокУ Нацполіції України розповіли про вибух, що стався в гаражах Умані, неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів.

«За попередньою інформацією її командування, невідомими цивільними особами було скоєно підпал поля поруч з територією частини», - заявляють військові.

З початком пожежі на складі військової частини вогонь перекинувся на склади боєприпасів, після чого вони почали детонувати.

За даним фактом військова прокуратура і поліція почали службове розслідування.

На місці події працюють представники Військової служби правопорядку Збройних сил України та Національної поліції України.

Від Будинків профспілок до «Вікторії»: найбільш резонансні пожежі в Україні за три рокиУ зв’язку з трагедією в дитячому таборі в Одесі «Слово і Діло» пропонує пригадати інші схожі випадки та дізнатися, хто був за них покараний.

«Загрози життю місцевих жителів і військовослужбовців за їхніми словами немає», - сказано у повідомленні.

Нразі вже «завершуються заходи щодо локалізації наслідків пожежі», однак про повне завершення пожежі на складі боєприпасом поки не йдеться.

Нагадаємо, за даними обласної поліції - пожежа і вибухи на складі боєприпасів відбулися 22 вересня в районі села Малоянисоль Нікольського району Донецької області. Вказувалося, що пожежа почалася почався в поле, а потім перекинувся на військову частину.

Сьогодні в місті Боярка (Київська область) в одному з триповерхових будинків стався вибух невідомого пристрою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: