Пожежа на складі боєприпасів в Донецькій області: евакуйовано особовий склад

Читать на русском
Наразі йде евакуація особового складу однієї з дислокованих в Донецькій області військових частин, на складі якої в Нікольському районі області через палаючий поблизу поля почалася пожежа.
Фото: dn.npu.gov.uа

У п'ятницю, 22 вересня, на складах боєприпасів військової частини в районі села Малоянисоль Нікольського району Донецької області сталася пожежа.

У прес-службі Донецької поліції повідомили, що пожежа почалася у полі, а потім вогонь перекинувся на територію військової частини, в результаті чого почалася детонація боєприпасів, передає «Слово і Діло».

У Дніпропетровській області діти підірвалися на боєприпасі: є тяжко пораненіЧетверо дітей отримали травми та важкі поранення під час вибуху боєприпасу в селі Підгородне Дніпропетровської області.

«На місце події направлено співробітників ДСНС. Поліцейські оточили небезпечний район і забезпечують його охорону. За попередніми даними, пожежа виникла в поле. Зараз рятувальники борються з вогнем... Правоохоронці оточили територію, щоб люди не потрапили до вогневої пастки. Даних про потерпілих на даний момент немає», - повідомляє поліція.

У Міноборони України додали, що проводиться евакуація особового складу частини.

Даних про жертви і постраждалих наразі немає, поліція спільно з військовою прокуратурою проводять перевірку.

Нагадаємо, вчора у Дніпропетровській області в лісовому масиві біля селища Черкаське місцевий житель, який збирав гриби, знайшов схованку з боєприпасами.

Як відомо, 22 вересня в місті Боярка (Київська область) в одному з триповерхових будинків стався вибух невідомого пристрою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: