Вибух у житловому будинку в Боярці: в поліції розповіли подробиці

Читать на русском
22 вересня в місті Боярка в одному з триповерхових будинків стався вибух невідомого пристрою.
Фото: прес-служба ГУ НП в Київській області

У ніч на 22 вересня в житловому будинку в селищі Боярка Київської області стався вибух внаслідок детонації на даху невстановленого предмета.

Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції України, передає «Слово і Діло».

Вибух авто в центрі Києва: в поліції розповіли нові подробиціПравоохоронні органи мають у своєму розпорядженні відеозапис, на якому видно, як невідомий чоловік приводить в дію детонатор для підриву автомобіля громадянина Грузії Тимура Махаурі

Інцидент стався ближче до ранку в будинку на вулиці Газова. Гучний хлопок жителі сприйняли як проблеми з газовим обладнанням. Пізніше виявилося, що спрацював вибуховий пристрій.

У поліції поки не можуть точно сказати, що саме вибухнуло. За словами правоохоронців, на даху будинку залишилося невелике ушкодження, тому вважають версію з потраплянням снаряда в будинок малоймовірною. Потерпілих немає.

Також наголошується, що тридцятиквартирний будинок ще не повністю заселений. У квартирі, над якою стався вибух, ніхто не проживає.

Раніше у ЗМІ з посиланням на жителів Боярки повідомили про вибух у житловому будинку через снаряд. За словами однієї з жінок, вибух був дуже сильним.

Як відомо, 20 вересня в Миколаєві стався вибух в одноповерховому житловому будинку, в результаті якого важкі травми отримав чоловік.

Нагадаємо, вчора в Умані стався вибух невідомого предмета, в результаті чого пошкодження отримав 13-річний громадянин Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: