Вибух в Умані: постраждав ізраїльський підліток

Читать на русском
У Нацполіції України розповіли про вибух, що стався в гаражах Умані, неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів.

Приблизно о 6:00 21 вересня в гаражах неподалік від місця масового перебування паломників-хасидів в Умані стався вибух невідомого предмета, в результаті чого пошкодження отримав 13-річний громадянин Ізраїлю.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

«При виїзді на місце події поліцейськими встановлено, що від вибуху невідомого предмета пошкоджений дах одного з гаражів. Крім того, постраждав 13-річний підліток, громадянин Ізраїлю. Хлопчик отримав тілесні ушкодження у вигляді порізу лівої руки на кисті. Підлітку надана медична допомога на місці», – зазначили правоохоронці.

У Нацполіції додали, що особовий склад поліції піднятий за тривогою. На місце події за наказом керівника Нацполіції виїхали перший заступник голови НПУ В'ячеслав Аброськін і заступник глави відомства Олександр Фацевич.

«Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Обставини вибуху та причетні до вибуху особи встановлюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – заявили в поліції.

Нагадаємо, в Умані поліція вилучила в паломника партію наркотиків.

Раніше Нацполіція провела підготовку до напливу паломників до Умані.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: