Обід за розкладом. Рада відмовилася працювати без перерви

Читать на русском
У четвер, 21 вересня, народні депутати не підтримали пропозицію працювати без перерв до завершення розгляду законопроектів щодо судової та пенсійної реформ.

У четвер, 21 вересня, народні депутати не підтримали пропозицію працювати без перерв до завершення розгляду законопроектів судової та пенсійної реформ.

Спікер Андрій Парубій тричі ставив пропозицію працювати без перерви на голосування, але необхідної підтримки депутатів вона так і не отримала, передає «Слово і Діло».

Пропозицію підтримали лише 212 депутатів за мінімально необхідних 226.

«Пропоную працювати без перерви з 12:00 до 12:30, без перерви з 14:00 до 16:00 й до завершення розгляду судової та пенсійної реформи», – запропонував спікер.

Пенсійна реформа: невдоволення Світового банку та дедлайн для голосуванняСвітовий банк не схвалив пенсійну реформу та звернувся до керівництва країни з проханням замінити деякі її положення. В ситуації розбиралися експерти.

Парубій зазначив, що має намір ще раз запропонувати депутатам продовжити свій робочий день.

Нагадаємо, 21 вересня депутати розглядали законопроекти судової реформи. На порядку денному роботи парламенту на 21 вересня також законопроекти пенсійної реформи.

Нагадаємо, 19 вересня Парубій підписав реформу освіти.

Відзначимо також, що депутатська група «Воля народу» поповнилася двома депутатами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: