«Воля народу» поповнилася двома депутатами

Читать на русском
Народні депутати Максим Микитась та Олександр Супруненко 19 вересня увійшли до депутатської групи Воля народу, чим допомогли їй уникнути розпуску.

Народні депутати Максим Микитась та Олександр Супруненко 19 вересня увійшли до депутатської групи «Воля народу», чим допомогли їй уникнути розпуску.

Про це на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради сказав спікер Андрій Парубій, передає «Слово і Діло».

«Згідно з поданими заявами та згідно з частиною 3 статті 60 регламенту Верховної Ради України, повідомляю про входження народних депутатів України Микитася Максима Вікторовича та Супруненка Олександра Івановича до складу депутатської групи «Воля народу», – повідомив він парламентарям.

Микитась був обраний депутатом влітку 2016 року за округом №206 (Чернігів). Він балотувався як самовисуванець, але неформально його підтримував БПП. На момент обрання депутатом Микитась був президентом державної будівельної корпорації «Укрбуд».

Супруненко в 2014 році виграв вибори в одномандатному окрузі №216 у Києві. Його рідний брат В'ячеслав є зятем екс-мера Києва Леоніда Черновецького.

Відзначимо, Парубій не виконав свою обіцянку й не зміг до 14 липня розпустити групу «Воля народу», а навпаки – дав час знайти двох депутатів, готових увійти до її складу.

Нагадаємо, 9 червня стало відомо про вихід із групи «Воля народу» народних депутатів – Олександра Онищенка та Сергія Мельничука.

Загалом у досьє Парубія 97 обіцянок, з яких він виконав 38. Із цим показником він перебуває на 121-му місці в рейтингу відповідальності депутатів Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: