Бійка в Одесі під міськрадою: горять фаєри, поліція застосувала газ

Читать на русском
20 вересня запекла бійка сталася біля бокового входу до будівлі Одеської міськради, куди намагалися прорватися учасники мітингу.

20 вересня запекла бійка сталася біля бокового входу до будівлі Одеської міськради, куди намагалися прорватися учасники мітингу.

Про це повідомляє «Слово і Діло», посилаючись на «112 Україна».

У зв'язку з інцидентом в роботі сесії оголошена перерва. Близько 11:00 на Думській площі запалили фальшфеєри й скандували «Труханов – геть!».

Трагедія як привід для піару: як політики виконують обіцянки дбати про безпекуПожежі на об’єктах соціальної інфраструктури, вибухи в будинках та військових частинах – буденність для України через нехтування правилами безпеки. І після кожної такої трагедії лунають обіцянки…

Трохи пізніше поліція була змушена застосувати газ і затримала кількох активістів. Повідомляється, що постраждали кілька осіб.

«Зараз ситуація напружена. Сталися сутички між правоохоронцями та протестувальниками. Вони вдалися до хуліганських дій, у деяких з них є піротехніка, деякі агресивно налаштовані, застосовують фаєри. Правоохоронці контролюють ситуацію та вживають заходів для охорони порядку», – повідомив радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

Як повідомлялося раніше, біля будівлі Одеської міськради, де 20 вересня о 10 ранку почалася сесія, проходить масштабний мітинг. На думку учасників акції, корупційні схеми та безвідповідальність чиновників Одеської міськради – це основна причина загибелі дітей в оздоровчому таборі «Вікторія».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: