У пожежі в одеському таборі загинули діти: у ДСНС розповіли подробиці

Читать на русском
Внаслідок пожежі загинули двоє дітей, трьох госпіталізували і ще одна дитина розшукується.

Внаслідок пожежі, що виникла в одному з корпусів дитячого табору «Вікторія» в Одесі, загинули двоє дітей, трьох шпиталізовано і ще одну дитину розшукують.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС Одещини, передає «Слово і Діло».

двох загиблих дітей рятувальники виявили під час пошукових робіт.

«Під час проведення пошукових робіт та розбирання конструкцій знищеної вогнем будівлі на місці пожежі були виявлені тіла двох загиблих дітей, особисті данні встановлюються. Також отримали травми дві дитини, яких бригадами швидкої медичної допомоги доставлено до обласної дитячої клінічної лікарні», - зазначається в повідомленні.

Роботи по розбору конструкції будівлі тривають. Одна дитина зникла - її досі не знайшли.

За даними ДСНС, усіх потерпілих від пожежі розміщено в сусідніх житлових корпусах та з ними проводять роботу практичні психологи.

«Пожежа о 01:10 була локалізована та о 01:54 ліквідована на площі 560 кв. м., не допущено перенесення відкритого вогню на сусідні житлові корпуси», - поінформували в прес-службі.

У ДСНС запевняють, що пожежні прибули на місце виклику через 5 хвилин. Було встановлено, що полум’ям охоплена дерев’яна будівля дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» по усій площі. Рятувальники негайно організвали гасіння пожежі, захист від загоряння трьох сусідніх дерев’яних будівель та пошук можливих постраждалих.

Водночас на своїй сторінці в Facebook активіст Андрій Танцюра, який знаходився на місці інциденту, повідомив: «Пожежники коли приїхали, в дитячому таборі пожежна водойма була без води і до неї не було під'їзду, в пожежному гідранті на території табору не було тиску води, в гідрантах поруч по вулиці така ж ситуації! Пожежні тягнули воду, Ви тільки вдумайтеся, за 1 200 м. від місця пожежі!».

Як повідомляє «Думська», за попередньою інформацією, в корпусі, який горів, було 42 дитини. Троє дітей вистрибнули з вікон палаючої будівлі. За інформацією лікарів швидкої допомоги, вони шпиталізовані. В однієї дитини - травма від падіння, двоє отруїлися продуктами горіння. Частина дітей надихалися димом, частина - знаходиться в шоковому стані.

Раніше під Києвом сталася пожежа на сміттєзвалищі.

Також на Борщагівці в Києві загорілися МАФи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: