В Одесі поліція посилила охорону, активісти вимагають відставки мера – фото

Читать на русском

20 вересня була посилена охорона Одеської міської ради.

Про це повідомляє прес-служба обласної поліції, передає «Слово і Діло».

О 7:40 правоохоронці отримали інформацію про те, що до будівлі Одеської міської ради, де сьогодні має відбутися сесія, невідомі особи можуть намагатися пронести вибухонебезпечні предмети. В зв'язку з цим працівники поліції посилили заходи безпеки щодо пропуску осіб до будівлі міськради.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, мерію охороняють поліція та Нацгвардія. Зокрема, поруч із будівлею перебувають 35 автобусів нацгвардійців, 11 поліцейських та 2 пожежних автомобіля.

На Думській площі зібралися близько 500 осіб, які вимагають відставки мера й виступають проти корупції, пише «Думська». На думку мітингувальників, корупційні схеми та безвідповідальність чиновників Одеської міськради – це основна причина загибелі дітей в оздоровчому таборі «Вікторія». Час від часу між учасниками мітингу та поліцією відбуваються зіткнення. Про потерпілих поки не повідомляється.

Відзначимо, активісти, які влаштували пікет міськради після трагедії в таборі «Вікторія», пообіцяли провести мітинг перед початком сесії. Одне з питань, яке планують розглянути депутати, стосується створення робочої групи для проведення внутрішнього розслідування пожежі.

Нагадаємо, через пожежу троє чиновників були відсторонені від обійманих посад.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: