Пожежа в одеському таборі: загиблих встановить ДНК-експертиза

Читать на русском
Для встановлення осіб загиблих проводять ДНК-експертизи в одеському дитячому таборі Вікторія: після пожежі знайшли останки трьох дітей.

Після пожежі в одеському дитячому таборі «Вікторія» знайшли останки трьох дітей, для встановлення осіб загиблих проводять ДНК-експертизи.

Про це повідомила прес-секретарка генпрокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Українську правду».

«Станом на зараз підтверджена смерть трьох дітей, адже знайдені останки трьох тіл. Зараз роблять ДНК-експертизи, й буде встановлено, кому належать останки, адже тіла дуже сильно обгоріли», – зазначила Сарган.

Також вона зазначила, що батьки однієї дівчинки не визнавали, що останки одного зі знайдених тіл належать їхній дочці.

«Щодо третьої жертви. Її батьки подали в розшук. Є повідомлення, що начебто хтось її бачив», – сказала Сарган.

В Одеській ОДА розповіли про низку порушень пожежної безпеки в садках і школахКомісія, яка перевіряла дитсадки й школи Одеси до нового навчального року, виявила значну кількість порушень протипожежної безпеки.

Водночас, як передає «Укрінформ», одеська поліція продовжує пошуки третьої дівчинки, яка зникла після пожежі в таборі.

«За словами батька, є інформація, що третя дівчинка може бути жива. Тому ми продовжуємо проводити пошукові заходи. Всі сподіваються на диво, ми маємо це робити», – зазначив начальник ГУ Нацполіції України в Одеській області Дмитро Головін на засіданні оперативного штабу в Одесі з приводу трагічних подій у таборі.

Як відомо, найбільш імовірною причиною пожежі рятувальники вважають аварійний режим роботи електроприладів у кімнаті виховательки.

Директора дитячого оздоровчого комплексу «Вікторія» суд постановив взяти під варту без права на заставу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: