У Фастові «радикал» погорів на хабарі

Читать на русском
У Фастові на Київщині правоохоронці затримали голову місцевої земельної комісії міської ради за вимагання 70 тисяч доларів.

У Фастові на Київщині правоохоронці затримали голову місцевої земельної комісії міської ради за вимагання 70 тисяч доларів.

Чиновник є депутатом Фастівської міської ради та очолює місцеве відділення Радикальної партії Олега Ляшка. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, пише «Слово і Діло».

Олег ЛяшкоГолова "Радикальної партії Олега Ляшка"
Ляшко запевнив, що доведе необґрунтованість звинувачень САП у своєму незаконному збагаченніСказано 25 квітня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Він вимагав неправомірну вигоду в голови релігійної організації. За гроші чиновник обіцяв сприяння в питанні виділення 1,5 га землі в оренду на території місцевого кладовища.

Корупціонера затримали під час передачі частини суми ($ 15 тисяч).

Справа чиновника кваліфікували за звинуваченням в отриманні хабара в особливо великому розмірі (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Йому загрожує тюремний термін від восьми до дванадцяти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років та з конфіскацією майна.

Раніше СБУ спіймала декана одного з вишів на хабарі.

Нагадаємо, співробітника СБУ викрили на хабарі його ж колеги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: