Штаб АТО: з початку доби тиша майже дотримувалася

Читать на русском
У штабі АТО назвали населений пункт, під яким бойовики порушували режим тиші з початку доби.

З початку доби бойовики майже по всій лінії зіткнення дотримувалися режиму тиші: один обстріл з гранатометів і кулеметів зафіксували під Водяним.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сторінку штабу АТО в Facebook.

«Єдиний обстріл наших позицій зафіксований вночі поблизу селища Водяне, що на Приморському напрямку. Тут російські окупанти близько години били з гранатометів та великокаліберних кулеметів», – йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 20 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 20 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

При цьому в штабі АТО зазначили, що російсько-окупаційні сили нещодавно почали командно-штабні навчання так званих «1 і 2 армійських корпусів» за єдиним задумом з російсько-білоруськими навчаннями «Захід-2017».

Також в штабі АТО розповіли, що на навчаннях бойовики вже встигли відзначитися кричущими випадками розкрадання військового майна.

«За оперативними даними, під час руху колони техніки 2 окремої мотострілецької бригади раптово закінчилось пальне у більшості бойових машин. У результаті, заходи з висування техніки бригади на полігон було призупинено і розпочато розслідування щодо встановлення винних у розкраданні пального», – додали в штабі.

Нагадаємо, за 19 вересня бойовики 23 рази обстріляли наші позиції на Донбасі, обійшлося без постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: