Зведення штабу АТО 20 вересня: понад 20 обстрілів, постраждалих немає

Читать на русском
У прес-центрі штабу антитерористичної операції розповіли про ситуацію поблизу лінії розмежування за 19 вересня.

19 вересня російсько-окупаційні війська 23 рази обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, відкриваючи вогонь із мінометів калібру 120 міліметрів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Наприкінці минулої доби ситуація в районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання й надалі продовжили обстріли позицій української армії, поодиноко використовуючи міномети різних калібрів .... Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненої мирними домовленостями. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає», – йдеться в повідомленні.

На донецькому напрямку бойовики після 18 години обстрілювали Авдіївську промзону з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецького озброєння, околиці Пісків – із мінометів калібру 120 мм. Також бойовики обстрілювали околиці Майорська, Верхньоторецького та Невельського.

На луганському напрямку окупанти вночі обстріляли з гранатометів наші опорні пункти на околицях Станиці Луганської, а з мінометів били поблизу Новозванівки.

На приморському напрямку під ворожий вогонь великокаліберних кулеметів тричі потрапили українські захисники Водяного.

Нагадаємо, 19 вересня в штабі АТО повідомили, що бойовики загострили ситуацію в АТО, застосувавши артилерію й міномети.

Раніше український журналіст передав записку з полону бойовиків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: