Карта АТО: ситуація на сході України на 20 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 20 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Російсько-окупаційні угруповання й надалі продовжили обстріли позицій української армії, поодиноко використовуючи міномети різних калібрів. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир’я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали вогнем зі зброї, не забороненої мирними домовленостями. Внаслідок бойових дій втрат серед українських військових немає.

Напрямки

На Донецькому напрямку активність ворога зберігалась у районі Авдіївської промзони. Тут після 18 години бойовики тричі били по наших опорних пунктах з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, під ворожі обстріли потрапили укріплення сил АТО поблизу Майорська, Верхньоторецького та Невельського. А близько 20 години противник випустив 10 мін калібру 120 міліметрів та застосовував озброєння БМП біля Пісків.

На Луганському напрямку окупанти вночі обстріляли з гранатометів наші опорні пункти на околицях Станиці Луганської, а з мінометів били поблизу Новозванівки.

На Приморському напрямку під ворожий вогонь великокаліберних кулеметів тричі потрапили українські захисники Водяного.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: