«Захід-2017»: в одному з районів Білорусі запровадили комендантську годину

Читать на русском
Комендантська година в місті Глибоке діятиме з 14 до 20 вересня 2017 року з 22 до 6 години.

У зв'язку з проведенням на території Глибоцького району спільних російсько-білоруських навчань «Захід-2017» в місті Глибоке запроваджується комендантська година.

Про це повідомляє Tut.by, передає «Слово і Діло».

Комендантська година діятиме з 14 до 20 вересня з 22:00 до 06:00.

«Захід-2017» на старті: навчання чи підготовка до наступуВ РФ заявили, що повністю готові до старту військових навчань Захід-2017. Чи дійсно керівництво Росії відкриває новий фронт, розповіли військові експерти.

«Під час комендантської години жителям забороняється перебувати без необхідності поза межами житла, переміщатися між населеними пунктами без документів, що засвідчують або підтверджують особу», – йдеться в повідомленні.

За порушення законодавства про надзвичайний або воєнний стан передбачений штраф.

Санкція статті 23.59 КоАП передбачає штраф від десяти до сорока базових величин (від 230 до 920 рублів – ред.) або адміністративний арешт, а юридичній особі – до п'ятисот базових величин (11 500 рублів – ред.).

Івацевицький і Борисовський райвиконкоми випустили попередження про заборону перебування цивільних осіб на полігонах Доманове та Борисовський. Місцева влада нагадала, що там заборонено збирати уламки бомб, снарядів, ракет і детонаторів, металевий лом, чіпати нерозірвані боєприпаси.

Раніше повідомлялося, що бомбардувальник РФ Ту-22М3, який брав участь унавчаннях «Захід-2017» у Білорусі, розбився.

Нагадаємо, 14 вересня в Білорусі стартували військові навчання «Захід-2017».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: