Порошенко розповів, коли українська армія стане найсильнішою на континенті

Читать на русском
Порошенко подякував США за допомогу в успішній розбудові повністю нової української армії, яка здатна зупинити російську армію – одну з найсильніших у світі.

За три роки Україна зможе побудувати одну з найсильніших армій на континенті.

Про таке заявив президент України Петро Порошенко під час відвідин військової академії Вест-Пойнт, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу президента.

При цьому він подякував США за допомогу в «успішній розбудові повністю нової української армії, яка здатна зупинити російську армію – одну з найсильніших у світі».

«Я дуже пишаюся тим, що ми разом створюємо одну з найсильніших армій на континенті. Я вірю, що за три роки ми зможемо побудувати її», – заявив Порошенко.

Під час виступу Порошенко похвалився тим фактом, що військові витрати України вже перевищили 6% ВВП – «цифру, яка є набагато більшою, ніж зобов'язання для членів НАТО», йдеться на сайті президента.

Також Порошенко заявив, що Російська Федерація не може розлучитися зі своїм спадком тиранії, тож хоче всіляко придушити волю українців гібридним терором та агресією.

«Росія, на жаль, застрягла в 18-му сторіччі. Вона не здатна розлучитися зі своїм спадком тиранії. Москва з гібридним терором і підступною агресією не може прийняти суверенітет України й хоче придушити волю українського народу», – сказав він.

Зазначимо, Порошенко також запросив представників Академії Вест-Пойнт до партнерства з одним із українських військових інститутів.

Також зазначимо, сьогодні Сенат США схвалив запропонований Пентагоном проект оборонного бюджету на 2018 фінансовий рік, в якому на допомогу Україні передбачено $500 млн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: