З наглядової ради «Нафтогазу» йдуть незалежні директори через зрив реформи

Читать на русском
Останні два незалежних члена наглядової ради Нафтогазу йдуть з компанії через відсутність обіцяних урядом реформ в управлінні підприємством.

Пол Уорвік і Маркус Річардс йдуть у відставку з наглядової ради «Нафтогазу» через зрив урядом обіцяних реформ корпоративного управління компанією.

Про це розповіли в прес-службі «Нафтогазу», повідомляє «Слово і Діло».

У своєму листі обидва члени наглядової ради відзначили, що в квітні вже озвучували уряду позицію щодо невиконання плану реформи управління «Нафтогазом».

«Незважаючи на запевнення, які були надані членам наглядової ради представниками вищого політичного керівництва України, протягом останніх п’яти місяців не сталось жодних суттєвих зрушень вперед», - зазначили в компанії.

Насалик зобов'язаний реорганізувати НАК «Нафтогаз України»Сказано 14 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

За словами представників «Нафтогазу», жодних обіцяних урядом дій не було виконано, а «рівень політичного втручання в роботу Нафтогазу продовжує рости і став, на жаль, очевидною нормою».

Нагадаємо, 6 вересня Чарльз Проктор заявив, що з 30 вересня піде у відставку з наглядової ради через відсутність підтримки урядом реформи корпоративного управління.

У квітні з посади голови наглядової ради компанії пішла Юлія Ковалів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: