Терористи атакували американську базу в Іраку

Читать на русском
Бойовики терористичного угруповання Ісламська держава пізно ввечері в неділю, 17 вересня, атакували американську базу в Іраку.

Бойовики терористичного угруповання «Ісламська держава» пізно ввечері в неділю, 17 вересня, атакували американську базу в Іраку.

Про це повідомив офіційний представник коаліції США з боротьби з ІДІЛ полковник Райан Ділон, передає видання Пентагону Stars and stripes, пише «Слово і Діло».

Геноцид мусульман у М'янмі: чи можливе нове протистояння з ІДІЛЖурналіст Денис Попович розповів подробиці нового витка насильства буддистів проти мусульман у М'янмі та про його можливі наслідки для Росії й світу..

За інформацією Ділона, атака біля населеного пункту Ель-Карадж у провінції Західний Ербіль зірвалася через передчасну детонація вибухових пристроїв на двох смертників, ще двоє терористів були застрелені.

Ніхто з військовослужбовців США та союзних їм сил не постраждав. Смертники були озброєні поясами шахіда та легкою стрілецькою зброєю.

Раніше стало відомо, хто взяв на себе відповідальність за теракт у Лондоні.

Нагадаємо, в іракському місті Насирія терористи-смертники разом із бойовиками 14 вересня напали на поліцейський контрольний пункт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: