Подвійна атака терористів в Ірані: загинули понад 50 осіб, десятки поранених

Читать на русском
В іракському місті Насирія терористи-смертники разом з бойовиками 14 вересня напали на поліцейський контрольний пункт. До того ж вони атакували ресторан.

В іракському місті Насирія терористи-смертники разом із бойовиками 14 вересня напали на поліцейський контрольний пункт. До того ж вони атакували ресторан.

Телеканал Al Arabiya повідомляє про 60 загиблих і понад 80 поранених, Reuters пише про 50 жертв, передає «Слово і Діло».

«Число загиблих у результаті обстрілу і вибухів бомб в іракській Насирії зросло до 50 осіб», - зазначає видання.

Геноцид мусульман у М'янмі: чи можливе нове протистояння з ІДІЛЖурналіст Денис Попович розповів подробиці нового витка насильства буддистів проти мусульман у М'янмі та про його можливі наслідки для Росії й світу..

У результаті атаки десятки людей були поранені. Один із нападників підірвав свій жилет із вибухівкою в ресторані, а 3-4 інших нападники відкрили вогонь по людям всередині. За даними медиків, загинуло також 4 громадянина Ірану. Є дані про те, що людей розстрілювали, вивівши на дорогу біля будівлі.

У даний момент, безліч поранених знаходяться в критичному стані. Ісламісти ІДІЛ вже взяли на себе відповідальність за теракти.

Нагадаємо, в ООН заявила про загибель понад п'ять тисяч цивільних в Ємені.

Раніше повідомлялося, що в Лондоні розробили метод запобігання терактам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: