Кримця, до якого напередодні прийшли з обшуками, родичі знайшли в нерухомому стані

Читать на русском
Кримця Рената Параламова виявили на автовокзалі Сімферополя сильно побитого – до нерухомого стану.

Кримця Рената Параламова, якого напередодні відвезли в невідомому напрямку люди в масках, знайшли на автовокзалі Сімферополя, його сильно побили – «до нерухомого стану».

Цю інформацію підтвердив двоюрідний брат Параламова Раїм Адільшаєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Крим.Реалії».

Він разом із захисником Параламова Емілем Курбедіновим та іншимм адвокатамм намагався оформити чоловіка до лікарні й зняти побої, проте в кримській клінічній лікарні імені Семашка в Сімферополі відмовилися прийняти побитого.

У Криму російські окупанти пограбували українську церквуАрхієпископ Сімферопольський і Кримський УПЦ КП Климент розповів, що при цьому опис речей не робили, а акт про вилучення церковного майна підписувати йому не пропонували.

Повідомляється, що Ренат Параламов вийшов на зв'язок із родичами вдень 14 вересня. Його знайшли на автовокзалі Сімферополя.

Адвокат Еміль Курбедінов написав у своєму Facebook: «Параламова жорстоко катували! Це все, що ми можемо сказати на цю мить. Він у тяжкому стані!».

Згодом він додав: «До лікарні прибули співробітники поліції. Відбирають пояснення».

Нагадаємо, вранці 13 вересня в кримському селищі Нижньогірське в будинку кримця Рената Параламова провели обшук, який силовики назвали «обстеженням і слідчими діями». Після обшуку силовики забрали Параламова із собою. Пізніше стало відомо про вилучення книги та ноутбука з будинку Параламова.

Російські силові структури в Криму поки ситуацію офіційно не коментували.

Раніше ФСБ офіційно визнала викрадення українця в Білорусі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: