Суд заарештував другого учасника подій у пункті пропуску «Шегині»

Читать на русском
Ще один учасник сутичок між прихильниками Міхеіла Саакашвілі з прикордонниками та поліцією затриманий одним із львівських судів на два місяці.
фото: ДПСУ

Один із районних судів Львова заарештував другого учасника «прориву Саакашвілі» на пункті пропуску «Шегині» на два місяці з альтернативою застави.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу поліції Львівської області.

«Один із районних судів міста Львова обрав запобіжний захід у вигляді арешту щодо 35-річного мешканця Волинської області», – розповіли в поліції.

Від любові до ненависті: друзі та вороги СаакашвіліВ Україні Саакашвілі має не лише власну політичну партію, але й потужну підтримку низки популярних політиків. «Слово і Діло» вирішило розібратися, хто підтримує Саакашвілі в Грузії та Україні і хто є його опонентом.

Рішення заарештувати 35-річного жителя Волинської області суд ухвалив ввечері 13 вересня з альтернативою застави в розмірі 32 тисячі гривень.

Чоловікові оголосили підозру за ч. 2 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч. 2 ст. 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу) і ст. 293 (групове порушення громадського порядку) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, 13 вересня суд заарештував на два місяці першого з учасників сутичок у Шегинях, 39-річного мешканця Івано-Франківської області.

Раніше поліція поповнила кваліфікацію справи статтею «хуліганство».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: