ОБСЄ збільшить кількість камер спостереження на Донбасі

Читать на русском
До кінця вересня СММ ОБСЄ планує встановити ще чотири камери відеоспостереження на КПВВ Гнутове, Майорськ та Марʼїнка, а також поблизу Станиці Луганської.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ до кінця вересня планує встановити ще чотири камери відеоспостереження на КПВВ «Гнутове», «Майорськ» та «Марʼїнка», а також на горі Князя Ігоря поблизу Станиці Луганської.

Про це повідомив прес-центр штабу АТО, передає «Слово і Діло».

Путін не проти миротворців ООН на всьому Донбасі, але лише для охорони ОБСЄПрезидент РФ Володимир Путін не проти, якщо миротворці ООН на всьому Донбасі займатимуться тільки охороною спостерігачів ОБСЄ.

«Встановлення додаткових технічних засобів спостереження СММ ОБСЄ сприятиме ефективному моніторингу режиму припинення вогню та дотриманню режиму тиші в зоні конфлікту», – йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що наразі з обох сторін лінії зіткнення уже використовуються камери відеоспостереження в Авдіївці, Широкиному, ділянках розведення сил та засобів №1 «Станиця Луганська» та №2 «Золоте» (Луганська область), №3 «Петрівське».

При цьому камера на шахті «Жовтнева» не функціонує впродовж тривалого періоду, з огляду на те, що бойовики не дають можливість представникам місії ОБСЄ провести її обслуговування, а камера відеоспостереження на Донецькій фільтрувальній станції 8 серпня бойовиками була виведена з ладу.

Раніше в звіті СММ ОБСЄ повідомила, що зафіксувала біля окупованого Донецька 40 танків бойовиків.

Нагадаємо, що в ОБСЄ раніше повідомили про ситуацію в школах Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: