ОБСЄ виявила 40 танків біля Донецька

Читать на русском
Безпілотник ОБСЄ в ході моніторингу ситуації в зоні конфлікту на Донбасі зафіксував присутність 40 танків неподалік окупованого Донецька.

Безпілотник ОБСЄ в ході моніторингу ситуації в зоні конфлікту на Донбасі зафіксував присутність 40 танків неподалік окупованого Донецька.

Про це йдеться в звіті місії, оприлюдненому 12 вересня, передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що 40 танків бойовиків були розташовані не в обумовлених місцях для відведення бронетехніки від лінії розмежування біля населеного пункту Мануйлівка, що за 65 км від Донецька. Крім того, 60 броньованих вантажівок терористів були виявлені біля населеного пункту Кальміуське.

Розміщення місії ООН на Донбасі: як РФ може змінити статус агресора на миротворцяДовкола введення миротворчої місії на Донбас уже розгорілися серйозні дискусії. Одні застерігають, інші – вважають вкрай важливим елементом безпеки. Про плюси та мінуси розповів експерт.

На луганському напрямку безпілотник місії також зафіксував десятки одиниць невідведеної бронетехніки.

«Команда СММ бачила нерухому бойову машину піхоти (БМП-2) поблизу селища Сентянівка, бронетранспортер (БТР-70), що рухався в південному напрямку поблизу села Мічуріне, нерухому БРДМ-2 поблизу села Сонцеве та нерухомий БТР-70 поблизу села Староласпа», – йдеться в звіті місії.

Раніше повідомлялося, що президент РФ Володимир Путін не проти миротворців ООН на всьому Донбасі, але лише для охорони ОБСЄ.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко розповів про складну ситуацію на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: