Спостерігачі ОБСЄ зафіксували пересування танків під Луганськом

Читать на русском
Спостерігачі ОБСЄ відзначили переміщення трьох танків (Т-72) терористів так званої ЛНР південь поблизу окупованого селища Успенка, в 23 км на північний захід від Луганська.

Спостерігачі ОБСЄ відзначили переміщення трьох танків (Т-72) терористів так званої «ЛНР» поблизу окупованого селища Успенка, в 23 км на північний захід від Луганська.

Про це повідомили в прес-службі місії, пише «Слово і Діло».

Танки побачили за межами відповідних ліній відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння.

Повернення Донбасу: що змінить статус «РФ – агресор»На третьому році війни Україна спромоглася закріпити на законодавчому рівні поняття Росія – агресор. Чи змінить це щось для Донбасу та як може відреагувати РФ на такі кроки, з’ясовували експерти.

Крім цього, СММ ОБСЄ зафіксувала в окупованій частині Донецької області відсутність 11 реактивних систем залпового вогню (РСЗВ, БМ-21 «Град», 122 мм – ред.) терористичної організації «ДНР».

В іншому місці спостерігачі зафіксували п'ять самохідних гаубиць (2С1) і знову констатували відсутність двох самохідних гаубиць (2С1). Спостерігачам терористи відмовили в доступі до одного місця розміщення відведеного важкого озброєння.

Нагадаємо, 29 серпня на Донбасі бойовики почали застосовувати нове важке озброєння.

Відзначимо, в ОБСЄ закликали Україну не видворяти іноземних журналістів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: