Колишня модель стала директором із комунікацій Білого дому

Читать на русском
Директором із комунікацій у Білому домі призначили 28-річну модель Гоуп Гікс, яка до цього обіймала посаду помічниці.

Директором із комунікацій у Білому домі призначили 28-річну модель Гоуп Гікс, яка до цього обіймала посаду помічниці.

Про це повідомляє BBC, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що за час президентства Дональда Трампа це четвертий директор із комунікацій. До цього посаду обіймав Ентоні Скарамуччі, якого звільнили в липні.

Гоуп Гікс працювала директором зі стратегічних зв'язків президента Дональда Трампа та прес-секретарем його виборчого штабу.

Вважається, що колишня працівниця Trump Organization є однією з найнадійніших помічниць Трампа.

Миротворці ООН на Донбасі: плани РФ щодо ОРДЛО обернулися проти самого ПутінаПитання введення миротворчого контингенту на Донбас уже давно на порядку денному. Так само давно РФ звинувачують у блокуванні цього процесу. Тепер у Кремлі назвали ініціативу доречною. З чим пов'язані зміни, розбиралися експерти.

У минулому Гікс працювала моделлю, зокрема в Ральфа Лорена, а пізніше обіймала посаду прес-аташе модного будинку Іванки Трамп. У 2016 році вона була однією з перших, хто долучився до президентської кампанії Дональда Трампа. До її обов'язків спілкування з пресою.

Ії головним завданням як директора зі зв'язків Білого дому буде формулювання тих сигналів, які надсилає адміністрація, хоча й не настільки видимим чином, як прес-секретар Білого дому Сара Сандерс.

«Ентоні Скарамуччі, хоч і провів у Білому домі лише 10 днів, вплинув на американський політикум – зокрема, через нього звільнилися з посад прес-секретар Білого дому Шон Спайсер і начальник штабу Райнс Прібус», – відзначають у BBC.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп став дідусем удев'яте.

Нагадаємо, Трамп просить суд зняти обмеження на указ щодо питань біженців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: