Трамп продовжив торгове ембарго проти Куби

Читать на русском
Влада США на рік подовжила торгове ембарго відносно Куби. За словами президента Дональда Трампа, таке рішення відповідає інтересам Вашингтона.

Президент США Дональд Трамп продовжив торгове ембарго відносно Куби ще на рік.

Про це повідомляється на сайті Білого дому, передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією, дія закону, який обмежує торговельні відносини США з Кубою, закінчується 14 вересня 2017 року. Трамп підписав меморандум, який продовжує торгове ембарго ще на рік - до 14 вересня 2018 року.

Трамп скасував програму захисту мігрантівПрезидент США Дональд Трамп скасував програму DACA, яка давала можливість працювати і захищала нелегальних мігрантів, які потрапили в Штати до повноліття.

«Я тим самим визначаю, що продовження здійснення цих повноважень щодо Куби протягом 1 року відповідає національним інтересам Сполучених Штатів», - підкреслив американський президент в документі.

Відзначимо, президент США Дональд Трамп під час виступу в Маямі заявив, що він скасовує односторонню угоду адміністрації Барака Обами щодо Куби. Однак, кубинська влада заявили, що, незважаючи на заяви президента США Дональда Трампа про розірвання відносин з Кубою, кубинське уряд готовий співпрацювати далі.

Раніше повідомлялося, що суд скасував заборону Трампа на в'їзд мусульманських мігрантів.

Нагадаємо, син Трампа розповість про зв'язках батька з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: