На Чернігівщині пройдуть військові навчання

Читать на русском
З 29 серпня до 1 вересня на території полігону с. Гончарівське в рамках підготовки підрозділів відбудеться пересування військової техніки та бойові артилерійські стрільби.

Військові попереджають мешканців Чернігівської області про пересування військової техніки та навчальні стрільби.

Про це повідомляє прес-служба Оперативного командування «Північ» Сухопутних військ ЗСУ, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що в період з 29 серпня до 1 вересня на території полігону с. Гончарівське в рамках підготовки підрозділів відбудеться пересування військової техніки та бойові артилерійські стрільби.

«З метою недопущення випадків загибелі та травмування цивільних осіб внаслідок виконання вправ бойових стрільб інформуємо населення про небезпеку пов'язану з перебуванням у районі полігону. Звертаємося з проханням до населення зберігати спокій та уникати руху в напрямку полігону», – йдеться в повідомленні.

Найбільш небагатослівний міністр. Як виконує обіцянки глава Міноборони Степан ПолторакВ рамках місяця уряду на порталі «Слово і Діло» дослідило, як виконує обіцянки міністр оборони України Степан Полторак.

Оперативне командування «Північ» також нагадує, що будь-яке несанкціоноване проникнення на територію об'єктів військових частин Міністерства оборони України тягне за собою відповідальність згідно з державним законодавством.

Військові наголошують, що особовий склад, який залучається до несення служби у добовому наряді та варті, згідно з військовими статутам и, має право застосовувати зброю під час несення служби.

Також у ЗСУ звертаються до громадян із проханням повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поруч із військовими об’єктами або в місцях розташування військ.

Зазначимо, спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер не виключив початку агресії РФ під прикриттям навчань «Захід-2017».

До Білорусі відправлять двох українських верифікаторів для спостереження за навчаннями «Захід-2017».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: