Штаб блокади: спецназ зупинив і обшукав колону зустрічаючих Саакашвілі

Читать на русском
Залишився один день до повернення Саакашвілі в Україну, яке заплановане на 10 вересня. Ситуація загострюється, вже сьогодні стало відомо про затримання активістів, які їхали зустрічати політика.

У ніч на 9 вересня співробітники спецназу і Нацгвардії заблокували проїзд колони, яка їхала зустрічати колишнього главу Одеської ОДА Михайла Саакашвілі.

Про це повідомляє Штаб блокади торгівлі з окупантами в Facebook, пише «Слово і Діло».

  «Автоматники не дають вийти з машин, незаконно вимагають провести обшук машин і людей. Постанови суду у спецназу немає. Кажуть, що зроблять «потім». Хлопці побоюються, що при спробі незаконного обшуку їм можуть щось підкинути», - йдеться в повідомленні Штабу.

Також зазначено, що колона машин переміщалася з табору Штабу блокади через Київ на КПП Краківець.

Саакашвілі та кордон: чим завершиться історія з поверненням політика в Україну?Чи зможе Міхеіл Саакашвілі перетнути кордон вже цієї неділі та які ризики його очікують? Власне бачення ситуації – в колонці політолога Олександра Радчука.

Відомо, що активісти були затримані на в'їзді в Бровари.

Політики заявив, що готовий до будь-якого сценарію, навіть арешту.

Також, Саакашвілі звернувся до Президента України і попросив не влаштовувати цирк, а дати йому можливість приїхати в країну.

Міхеїл Саакашвілі запевнив, що прибуде на пункт пропуску Краковець о 14.00 10 вересня. У прикордонній службі рекомендують об’їжджати КПП Краківець.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: