Садовий анонсував зустріч Саакашвілі депутатами «Самопомочі»

Читать на русском
Кілька депутатів партії Самопоміч зустрічатимуть екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі на КПП Краковець.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що низка депутатів партії «Самопоміч» зустрічатимуть екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі на КПП «Краковець».

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«10 вересня мої однопартійці Ірина Подоляк, Єгор Соболєв, Роман Семенуха, Семен Семенченко та Павло Костенко будуть на КПП «Краківець», щоб проконтролювати дотримання закону та Конституції України щодо Міхеіла Саакашвілі», – заявив Садовий.

Він висловив надію, що «президент Петро Порошенко зможе виправити своє непродумане рішення й 10 вересня не стане днем ганьби для країни».

Як відомо, 26 липня президент Петро Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України. Сам політик у цей час був у Сполучених Штатах Америки.

Саакашвілі заявляв, що перед поверненням в Україну має намір відвідати кілька європейських країн, зокрема Данію та Бельгію.

Згодом у партії «Рух нових сил» Міхеіла Саакашвілі заявили про можливі провокації на українсько-польському кордоні в пункті пропуску «Краковець» у день прибуття в Україну екс-голови Одеської ОДА, 10 вересня.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: