У Білорусі заявили, що не затримували Гриба та не знають про його місцеперебування

Читать на русском
У відомстві заявили, що Павло Гриб співробітниками органів внутрішніх справ не затримувався, із заявами або за іншими обставинами до міліції не звертався.

Управління внутрішніх справ Білорусі проводить перевірку за фактом зникнення 19-річного українця Павла Гриба.

Про це повідомляє прес-служба МВС країни, передає «Слово і Діло».

Зникнення сина українського офіцера в Білорусі: як Україні відповісти на провокації ФСБСитуація зі зникненням сина українського офіцера вкотре доводить, що для досягнення цілей РФ здатна використовувати будь-які засоби. Про головні застереження для українців розповів дипломат.

У відомстві заявили, що Павло Гриб працівниками органів внутрішніх справ не затримувався, із заявами або за інших обставин до міліції не звертався.

«Наразі його місцеперебування не встановлено», – заявили в білоруському МВС.

«Працівниками МВС Білорусі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів і вживаються заходи для встановлення місцеперебування зниклого українця Гриба. Після завершення перевірки матеріали будуть скеровані до підрозділу слідчого комітету для ухвалення рішення про порушення кримінальної справи за фактом зникнення Гриба», – додали у відомстві.

Нагадаємо, МЗС України вимагає допустити консулів до ув'язненого українця, якого знайшли на території РФ, в СІЗО Краснодара.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: