ЗМІ розповіли, де зараз перебуває зниклий у Білорусі українець

Читать на русском
Громадянин України Павло Гриб, який зник у білоруському Гомелі, може перебувати в Управлінні ФСБ з Краснодарського краю.

Громадянин України Павло Гриб, який зник у білоруському Гомелі, може перебувати в Управлінні ФСБ з Краснодарського краю.

Про це повідомляє Єврорадіо, пише «Слово і Діло».

За неофіційною інформацією видання, Павло Гриб, дійсно, знаходиться в Краснодарі, в місцевій ФСБ.

«За неофіційною інформацією Єврорадіо, Павло Гриб, дійсно, знаходиться в Краснодарі, в місцевій ФСБ. Але офіційно нам цього не підтвердили. Хоча й не спростували. Прес-офіцер УФСБ РФ із Краснодарського краю настійно порадив дзвонити за коментарями до Москви», - йдеться в повідомленні.

Російський адвокат Марк Фейгін також висловив думку, що Павло Гриб утримується ФСБ.

«Такі випадки вже були. Потім людина опинялася в Росії і робилася заява з боку ФСБ, що вона сама перетнула кордон. Сама добровільно приїхала на територію Росії і сама здалася російській владі, дізнавшись, що знаходиться в розшуку», - говорить він.

Фейгін не виключає, що ФСБ зараз "дістає всіх, до кого може дотягнутися, щоб зібрати хорошу цифру для обміну».

Нагадаємо, в Білорусі зник 19-річний син члена громадської Ради Держприкордонслужби Ігоря Гриба Павло. Незабаром Україна направила Білорусі ноту через зникнення хлопця.

Раніше уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до уповноваженого з прав людини в РФ Тетяні Москалькової з проханням встановити місцезнаходження політв'язня Станіслава Клиха.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: