Порошенко виступає в Раді зі щорічним посланням – відео

Читать на русском
Депутати 7 вересня заслухають щорічне послання президента України Петра Порошенка. Проект послання глави держави готувала спеціальна робоча група протягом трьох місяців.

Верховна Рада на пленарному засіданні 7 вересня заслуховує щорічні послання президента України Петра Порошенка про внутрішнє й зовнішнє становище країни.

Про це йдеться на сайті парламенту, передає «Слово і Діло».

Пряма трансляція. Телеканал "РАДА"RadaTVchannel

Крім послання Порошенка, депутати планують розглянути в другому читанні законопроект №6232, який регулює, зокрема, діяльність нового Верховного суду як єдиної касаційної інстанції.

Також на порядку денному значиться розгляд у повторному другому читанні законопроектів №2126а про основи кібербезпеки та №4685 про електронні довірчі послуги.

У травні Порошенко розпорядився протягом трьох місяців підготувати проект свого щорічного послання до Верховної Ради про внутрішнє та зовнішнє становище України. Підготувати проект звернення мала спеціально створена робоча група, якою керував глава Адміністрації президента Ігор Райнін.

За методичне та наукове забезпечення підготовки проекту послання відповідає Володимир Горбулін – радник президента, директор Національного інституту стратегічних досліджень.

Із попереднім зверненням до Ради Порошенко виступав 6 вересня 2016 року.

Раніше президент України розповів, кому найбільше довіряють українці.

Нагадаємо, Порошенко повідомив, чи становлять загрозу військові навчання «Захід-2017».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: