Зведення штабу АТО 6 вересня: понад 30 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як прицільні.

Загалом від початку доби російсько-окупаційні угруповання 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії. З них 20 обстрілів характеризуються як прицільні.

Про це повідомляють в прес-центрі штабу АТО, передає «Слово і Діло».

«За минулу добу супротивник не застосовував міномети та інше важке озброєння. Втрат серед наших військових немає», – йдеться в повідомленні.

Карта АТО: ситуація на сході України на 5 вересняСитуація на сході країни станом на 00:00 5 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Наприкінці минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО на донецькому та приморському напрямках.

Зокрема, з 18 години й до опівночі бойовики тричі відкривали вогонь із гранатометіву районі Лебединського, двічі – поблизу Водяного. Кілька разів з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів ворог бив по позиціях ЗСУ на підступах до Старогнатівки. Факти відкриття вогню зі стрілецької зброї зафіксовані в Гнутовому та Широкиному.

Миротворці ООН на Донбасі: плани РФ щодо ОРДЛО обернулися проти самого ПутінаПитання введення миротворчого контингенту на Донбас уже давно на порядку денному. Так само давно РФ звинувачують у блокуванні цього процесу. Тепер у Кремлі назвали ініціативу доречною. З чим пов'язані зміни, розбиралися експерти.

На донецькому напрямку найбільш неспокійно наприкінці доби було в районі Зайцевого. Тут за вечір і ніч бойовики 5 разів обстрілювали опорні пункти українських бійців зі стрілецької зброї. Під вогнем із великокаліберних кулеметів опинилися сили АТО в околицях Авдіївки та на шахті «Бутівка». На луганському напрямку зберігалася тиша.

Нагадаємо, Росія відправила до ООН свій проект щодо миротворців на Донбасі.

Раніше повідомлялося, що нардеп Ірина Геращенко прокоментувала заяву Путіна про миротворців на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: