Карта АТО: ситуація на сході України на 5 вересня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 5 вересня 2017 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених військовослужбовців немає.

Напрямки:

Так, на Луганському напрямку противник порушував режим тиші ввечері, після 21 години. Два ворожих обстріли із застосуванням легкого озброєння сталися в Станично-Луганському районі, ще один мінометний – у с. Кримське.

На Донецькому напрямку бойові дії вчора велися по всьому фронту, за винятком світлодарської дуги. Найбільшу кількість обстрілів з боку противника зафіксовано на наших позиціях у Зайцевому, Авдіївці, Невельському. Окупанти застосовували тільки легке озброєння. Найдовший обстріл тривав майже дві години.

Всього вчора на Донецькому напрямку противник порушив режим тиші 16 разів.

На Маріупольському напрямку як і раніше, найбільш неспокійна обстановка склалася на півдні, на ділянці фронту Павлопіль – Широкине. Традиційно окупанти активізуються в темну пору доби.

Також ще бойовики здійснили два обстріли в Мар’їнці. В обох випадках українські війська вели вогонь у відповідь. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 17 ворожих обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: