Прикордонники прокоментували затримання прес-секретаря Саакашвілі

Читать на русском
Прес-секретаря «Руху нових сил» Мар'яну Почтар 2 вересня не затримували, їй тільки пояснили порядок зйомок в прикордонному районі.

Прес-секретаря «Руху нових сил» Мар'яну Почтар 2 вересня не затримували, їй тільки пояснили порядок зйомок в прикордонному районі.

Про це в Facebook повідомив прес-секретар Держприкордонслужби України Олег Слободян, пише «Слово і Діло».

Повернення Саакашвілі в Україну: хто може зважитися заарештувати екс-губернатора10 вересня Міхеіл Саакашвілі має намір повернутися в Україну. Чи пустять його до країни та хто може блокувати процес, розповіли експерти.

«Відкрию таємницю: НІХТО НІКОГО не затримував. Прикордонники виявили поблизу кордону невідома особа, яка несанкціоновано проводила фото і відеозйомку позицій на кордоні», - зазначив він.

Слободян наголосив, що саме зараз проводяться командно-штабні навчання, і подібні посилення позицій відбуваються і на інших ділянках.

«Так, військові та прикордонники іноді тренуються. Це нормально! Громадянці, а нею виявилася Мар'яна Почтар, пояснили порядок зйомок в контрольованому прикордонному районі і попросили на майбутнє узгоджувати свої дії відповідно до вимог законодавства та Держприкордонслужби. ВСЕ!», - підкреслив Слободян.

Також спікер ДПСУ закликав Давида Сакваралідзе «не перегинати, намагаючись маніпулювати».

Раніше повідомлялося, що 2 вересня був затриманий брат Міхеїла Саакашвілі - Давид.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: